Händelser i malaga

Tillbaka i tiden på Nerja

Costa del Sol har blivit ett mycket populärt resmål bland turister, men för en verkligt ”autentisk känsla” borde du se mot öst och gå tillbaka i tiden på Nerja.

Även om fler och fler människor börjar besöka den här charmiga lilla staden, är det fortfarande kärnan i en liten fiskarnas stad. Dess låga stigande byggnader, vita hus (röda pelargoner på balkongerna) och den långsamma livsstilen i landsbygdslivet, idealisk för semester.

De bästa stränderna i Malaga

Det är som om du går tillbaka i tiden, där trafik, brottslighet och teknik inte är en stor oro. Även om sommaren kan bli mycket livligare och högre, kan du fortfarande koppla av i en av de många vackra stränderna i Nerja, som Burriana och Maro. Den sistnämnda är en av de bästa stränderna i provinsen Malaga. Var noga med att inte missa det och kajak och stå upp paddla utflykter erbjuds där.

Grottor av Nerja

Ett annat bra besök under din vistelse i Nerja är grottorna. Perfekt för hela familjen har dessa underjordiska grottor 3 stora grottor där konserter hålls under juni och juli. Kontrollera konsertprogrammen och besök en om du har turen att vara där under en.

I staden själv har du gott om fiskrestauranger att välja mellan, tapasbarer, restauranger i havet som kallas ”chiringuitos”, där du kan få från hemlagad paella till glass, till stiftfisken i Malaga svarta sardiner (espetos). Gå till Balcón de Europa och vördnad vid den magnifika utsikt över Medelhavet. Ta den perfekta vykortbilden med dina nära och kära på mittstadiet!

Ta en promenad i Balcon de Europa

Hela Balcon de Europa-området är fotgängare och fylld med glassaffärer, levande musik på sommarkvällarna, gatumarknaderna, barer … listan fortsätter. Det är det perfekta stället att spendera en avslappnad semester, njuta av den fridfulla utsikten och sola.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *